Codul bunelor maniere

Ep. 34 – Codul bunelor maniere nu este scris nicăieri [cu Irina Preda, pasionată de etichetă]

În sfârșit a apărut și episodul de Q&A!

De curând am trimis un email comunității Etiquette Training în care am întrebat ce dileme sau întrebări au la care aș putea răspunde într-un nou episod de podcast. Am ales astfel câteva întrebări la care am răspuns împreună cu invitata mea, Irina Preda.

Irina este plecată din România de aproape 20 de ani. A trăit mai bine de jumătate din această perioadă în Canada, apoi s-a mutat în SUA cu soțul ei. Diferențele de cultură între România și Canada, apoi între Canada și SUA i-au dat de gândit și așa a început să caute răspunsuri la întrebările pe care le avea.

O parte din aceste răspunsuri le-a găsit la Etiquette Masterclass, eveniment pe care am avut plăcerea să îl organizez împreună cu alți doi specialiști în etichetă.

Despre ce am vorbit în podcast:

  1. Cine este Irina și cum a ajuns să emigreze în Canada;
  2. Diferența între a fi expat în Canada și a fi expat în SUA;
  3. Cum a fost experiența ei la Etiquette Masterclass;
  4. De ce a ales să se implice în proiectul Etiquette Training;
  5. Email etiquette – dai reply to all la un email care are multipli destinatari în cc?
  6. Eticheta la întâlniri romantice – unde ne întâlnim: direct la restaurant sau acasă la ea?
  7. Recomandări de cărți de etichetă și bune maniere.

Ascultă până la capăt episodul ca să afli povestea Irinei, de ce a ales să contribuie și ascultă răspunsurile la întrebările comunității.

Iar dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi pe Instagram, în comentarii sau în DM, pe conturile @etiquettetraining.ro, @adrianmurariu.ro, sau pe www.adrianmurariu.ro/podcast.

Dacă ți-a plăcut acest episod, nu ezita să dai un share, subscribe, sau chiar și un review dacă ne asculți pe Apple Podcast. În acest fel ne poți ajuta să ajungem cu informațiile din podcast la cât mai multă lume.

Dacă ești interesat să înveți mai multe despre stil, imagine, etichetă și protocol în afaceri, înscrie-te la următorul Etiquette Masterclass unde timp de două zile vei învăța pas cu pas cum să-ți rafinezi comportamentul în societate.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *