Sarbatorile de Craciun

Ep. 36 – Sărbătorile de Crăciun – invitații, cadouri, petreceri și alte idei [cu Irena Carter, pasionată de etichetă]

Luna decembrie stă sub umbra Sărbătorilor de Crăciun și tot ce implică acestea. Cel puțin pentru creștinii din întreaga lume.

În acest episod am invitat-o din nou pe Irina ca să aflăm ce se face și ce nu se face în preajma Sărbătorilor de Crăciun.

Am vorbit despre cum lansezi o invitație, cum răspunzi la ea, cum pregătești și oferi cadouri, petreceri la birou sau petreceri la cineva acasă, felicitări adresate de sărbători și multe altele.

Iar dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi pe Instagram, în comentarii sau în DM, pe conturile @etiquettetraining.ro, @adrianmurariu.ro, sau pe www.adrianmurariu.ro/podcast.

Dacă ți-a plăcut acest episod, nu ezita să dai un share, subscribe, sau chiar și un review dacă ne asculți pe Apple Podcast. În acest fel ne poți ajuta să ajungem cu informațiile din podcast la cât mai multă lume.

Dacă ești interesat să înveți mai multe despre stil, imagine, etichetă și protocol în afaceri, înscrie-te la următorul Etiquette Masterclass unde timp de două zile vei învăța pas cu pas cum să-ți rafinezi comportamentul în societate.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *