Ep. 31 – Ceremonialul și protocolul în afaceri [cu Andrei Pop]

Ceremonial și protocol afaceri poate însemna cum sărbătorești o reușită în companie, cum trimiți o scrisoare unui partener sau pur și simplu cum acorzi o diplomă unui angajat.

Sunt aceste aspecte importante? Cu siguranță!

Și vă explicăm în acest episod de podcast de ce.

Vrei să asculți și alte episoade din podcast? Intră pe adrianmurariu.ro/podcast unde am afișat toate episoadele.

În acest episod Andrei prezintă două exemple. Unul de „așa da” și unul „așa nu” de la două instituții importante. Una este din România, cealaltă din Statele Unite ale Americii.

Andrei vă va arăta cum a primit el scrisoarea de acceptare la prestigioasa academie militară de la West Point, Statele Unite ale Americii. Veți vedea pe videoul de pe YouTube, sau veți asculta în podcast, cum a fost aceasta confecționată, cum a fost trimisă, ce experiență de brand a creat.

Versus

Scrisoarea de recunoaștere a titlului de traducător autorizat emisă de Ministerul Justiției. La fel, veți vedea abordarea aleasă de cei care au trimis materialul, hârtia folosită, modul în care a fost trimis etc.

În altă ordine de idei, în acest episod ne prezentăm câteva povești personale din cariera noastră referitor la ceremonial și protocol în cadrul echipelor în care am fost.

La final, îți spunem cum oferim ocazia participanților la Etiquette Masterclass să exerseze și să înțeleagă mai bine ce înseamnă etichetă, ceremonial și protocol în afaceri.

Ascultă episodul în care eu și Andrei discutăm despre importanța ceremonialului și protocolului în afaceri.

Adrian Murariu - Brand Personal Magnetic

Vrei să afli mai multe?

Înscrie-te acum la cursul online înregistrat Brand Personal Magnetic folosind codul AM_15 și beneficiezi de o reducere specială de 15% față de prețul de pe platformă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.