Podcast episodul 32 consilier vestimentar

Ep. 32 – Nu vă mai îmbrăcați cu echipament tehnic pe stradă [cu Ovidiu Lădar, consilier vestimentar]

În acest episod l-am invitat pe Ovidiu Lădar, consilier vestimentar și fondatorul brandului autohton Gorunn.

Ovidiu are o experiență vastă în a-i îmbrăca pe domnii din România și, de curând, a început să-și ofere serviciile de consiliere vestimentară și doamnelor.

Showroom-ul Gorunn se află în Cluj-Napoca, Str. Avram Iancu, nr. 3, în incinta hotelului Beyfin.

Vrei să asculți și alte episoade din podcast? Intră pe adrianmurariu.ro/podcast unde am afișat toate episoadele.

Despre ce am vorbit în podcast:

1. Cine este de fapt Ovidiu și cum a început business-ul Gorunn?

Ovidiu s-a format ca consilier vestimentar în jurul brandului Louis Purple, unde a pornit de jos și a ajuns manager de magazin și country sales manager.

Ulterior, în 2019 și-a deschis propriul brand, din necesitate de a avansa și din dorința de a continua independent.

La un an după deschidere, Gorunn a intrat într-o perioadă în care a fost pe modul de supraviețuire. Din primăvara lui 2021 lucrurile au început să își revină la normal și Ovidiu își servește clienții din Cluj și din toată țara.

2. Ce servicii oferă pentru clienții săi Gorunn?

Atunci când pășesc în showroom-ul cochet, clienții lui Ovidiu sunt invitați la o discuție. Pentru Ovidiu, cel mai important este să își cunoască clienții, să le înțeleagă nevoile, ca apoi să îi poată ajuta mai bine.

Discuțiile cu consilierul vestimentar Ovidiu depășesc uneori sfera stilului vestimentar, dar asta face din experiența creată în showroom.

„Oamenii vin pentru produs, dar se întorc pentru experiență” – mi-a zis Ovidiu în podcast.

Cum poți să nu fii de acord cu el?

De la Gorunn poți pleca cu aproape orice element de garderobă ai avea nevoie, de la șosete și accesorii, până la jeanși, plovere sau costume.

3. Cum ar trebui să se îmbrace un tânăr pentru un interviu?

L-am pus pe invitatul meu în situația de a consilia un tânăr, să zicem student în an terminal, care urmează să se pregătească să intre pe piața muncii și drept urmare pentru primul job. Cum ar trebui să se îmbrace?

Răspunsul lui nu m-a suprins: „Trebuie să se îmbrace pentru a-și atinge scopul, pentru a primi job-ul.” Poți afla din podcast răspunsul detaliat al lui Ovidiu.

4. Despre trenduri/fashion și rețelele de socializare

Este în regulă să ne construim garderoba după inspirația din rețelele de socializare?

Răspunsul nu este unul simplu. Trendurile și colecțiile marilor producători de îmbrăcăminte există doar cu un singur scop: să producă bani.

Dar fiecare dintre noi ar trebui să se îmbrace conform conformației noastre, obiectivelor și bugetului nostru.

În podcast, Ovidiu ne mai dă câteva date despre industria de textile din lume. Ca de exemplu că este printre cea mai poluatoare din lume. Și că acum se produc în lume cu peste 400% ori mai multe haine ca acum 20 de ani, deși nu ne-am înmulțit cu 400%.

Asta datorită consumerismului, a calității slabe a hainelor și marketingului.

5. Ce elemente de vestimentație nu ar trebui să lipsească din garderoba unui bărbat?

Am adresat întrebarea fix așa. Răspunsul nu a venit așa cum mă așteptam, dar am primit poate un răspuns mai bun, din care ne putem inspira.

Există patru elemente care nu lipsesc din garderoba lui Ovidiu. Nu am să îți spun care, nu vreau să stric surpriza, dar vreau doar să zic ca au toate patru ceva în comun: culoarea alb.

Ascultă până la capăt episodul ca să afli care sunt recomandările lui.

Și, dacă ai întrebări care te macină, Ovidiu promite că va răspunde pe pagina lui de Instagram „dacă știe”. Pentru că este un om cu picioarele pe pământ, modest, care înțelege că cu cât știi mai multe, cu atât realizezi că știi foarte puține de fapt. Pentru că așa funcționează cunoașterea. Sper să îți placă episodul. Dacă da, nu ezita să dai un share, subscribe, sau chiar și un review dacă ne asculți pe Apple Podcast.

Dacă ești interesat să înveți mai multe despre stil, imagine, etichetă și protocol în afaceri, înscrie-te la următorul Etiquette Masterclass unde timp de două zile vei învăța pas cu pas cum să-ți rafinezi comportamentul în societate.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *