Cursuri online

Știai că…

92% dintre oameni au încredere în recomandările personale, din gură în gură, chiar dacă nu cunosc persoana care recomandă (Nielsen)

87% dintre executivi consideră că riscul reputațional este mai important decât alte riscuri strategice (Deloitte)

78% din recrutori găsesc cei mai buni candidați prin recomadări personale (Jobvite recruiter nation survey)

56% din noii angajați au fost recrutați în urma unor recomandări personale a celor care erau deja angajați în companie (Mark Granovetter)

Este deja evident că ai nevoie de un brand personal magnetic și conexiuni autentice cu alți oameni pentru a putea primi recomandări, pentru a face vânzări sau găsi parteneri de afaceri.

Pentru a te ajuta, am creat împreună cu alți specialiști 3 cursuri online de personal branding.

Adrian Murariu prezinta cursuri online de branding personal, bune maniere, eticheta si comunicare

Află cum poți avea un brand personal magnetic pentru a face networking de succes

Limba de predare: limba română


Înscrie-te acum în platforma de cursuri și învață tot ce trebuie să știi despre cum să-ți creezi un brand personal magnetic și să faci networking de succes.

Adrian Murariu prezinta cursuri online de branding personal

Află cum poți face performanță în afaceri cu ajutorul etichetei și al comunicării

Limba de predare: limba engleză.


Învață să folosești eticheta în afaceri, tehnici de comunicare interpersonală și cum să-ți gestionezi propria imagine, astfel încât să arăți lumii cea mai bună versiune a ta.

Adrian Murariu prezinta cursuri online de branding personal

Află cum poți avea un brand personal magnetic pentru a face networking de succes

Limba de predare: limba engleză.


Înscrie-te acum în platforma de cursuri și învață tot ce trebuie să știi despre cum să-ți creezi un brand personal autentic și cum să faci networking de succes.

Adrian Murariu

Adrian Murariu prezinta cursuri online de branding personal

Salut. Sunt Adrian Murariu, trainer de etichetă, bune maniere și comunicare, consultant și co-fondatorul proiectului Etiquette Training.

Misiunea mea este să te ajut să îți dezvolți un brand personal magnetic, prin tehnici de comunicare eficientă și respectarea regulilor de etichetă, astfel încât să ai succes în cariera sau afacerea ta.

Mi-am propus să îți ofer tehnici de comunicare eficientă, ușor de aplicat imediat, și să te învăț regulile și normele de etichetă în afaceri care se respectă la nivel internațional.Mai exact, cum să-ți creezi relații noi și de durată datorită etichetei.

Viziunea mea este o comunitate formată din oameni capabili să se facă plăcuți oriunde și oricând. Cred că un om care respectă bunele maniere dă dovadă de integritate, empatie, tact, stil și o dorință de creștere.

Împreună cu alți specialiști în domeniul etichetei, protocolului, imaginei persononale și dezvoltare personală am creat pentru tine cursuri online pentru a-ți îmbunătăți brandul personal.

Clienți, Colaboratori, Apariții Media