logo 300 x 60

Primul Curs de Comunicare Eficientă pentru Introvertiți din România

DESCHIDE UȘA!

Învață tehnici dovedite de comunicare și relaționare pentru a deveni un introvertit sociabil, comunicativ și apreciat și deschide-ți cât mai multe uși!

Îți îmbunătățești încrederea în sine și abilitățile de comunicare și înveți cum să inițiezi o conversație, cum să relaționezi și să te faci auzit la job sau în business în doar 30 de zile.

*Un curs susținut de Adrian Murariu – Co-fondator și Facilitator Etiquette Training, unde a creat cursuri pentru +4000 de studenți din întreaga lume, Specialist Comunicare într-un comandament NATO, un Introvertit care a învățat să reușească într-o lume a extrovertiților.

SIMPLU

Curs online structurat în 10 lecții video pentru introvertiții care vor să comunice eficient, să relaționeze cu ușurință și să se facă remarcați la job sau în business.

RAPID

Înveți tot ce ai nevoie să știi pentru a deveni un introvertit comunicativ, sociabil și apreciat.

EFICIENT

Fiecare lecție video conține multă informație valoroasă, prezentată succint, dar mai ales tehnici eficiente pentru ca tu să devii un bun comunicator.

  

10 lecții video | Tehnici și secrete testate | Înveți cum să devii un introvertit sociabil, comunicativ și apreciat și să-ți deschizi cât mai multe uși!

Înscrie-te la curs și primești 2 SUPER BONUSURI în valoare totală de peste 250 lei

BONUS EXCLUSIV #1 – Networking Action Plan

Înveți cum să-ți gestionezi inteligent rețeaua socială și profesională pentru a profita la maximum de conexiunile create. Descoperi cum să faci conexiuni noi într-un mod inteligent și strategic.

BONUS EXCLUSIV #2 – Personal Branding Plan

Descoperi cum să-ți evaluezi și să-ți construiești o identitate de brand autentică și clară, pentru a transmite coerent și consecvent mesajele tale în orice context social sau profesional.

Cum arată structura cursului

10 lecții video înregistrate

Curs Video #1 – Ce înseamnă să fii introvertit și ce te face diferit față de un extrovertit?

 • Înțelegi ce este introversiunea, ajungi să te cunoști și să te înțelegi mai bine și afli care sunt diferențele biologice între un introvertit și un extrovertit.

Curs Video #2 – Tehnici dovedite prin care să excelezi ca introvertit într-o lume a extrovertiților

 • Te autocunoști și înveți să-ți adaptezi acțiunile în funcție de nevoile tale chiar și în contexte nefavorabile ție, ca introvertit.
 • Înțelegi ce trebuie să faci ca să NU devii un introvertit inautentic care imită un extrovertit.

Curs Video #3 – Învingem principalele mituri și idei preconcepute despre introvertiți

 • Îți prezint principalele mituri și idei preconcepute despre introvertiți, îți explic de ce sunt false și îți prezint ce trebuie să faci să le învingi.
 • La final, vei înțelege exact ce este și ce nu este introversiunea, ce e mit și ce e realitate, ca să poți începe să lucrezi la calitățile tale de introvertit.

Curs Video #4 – 7 cele mai importante calități subapreciate ale introvertiților

 • Înțelegi care sunt cele mai importante calități ale tale ca introvertit și cum le poți folosi pentru a avea rezultate superioare în carieră sau în business.

Curs Video #5 – Metoda simplă, aplicabilă imediat, prin care să-ți activezi SuperPuterile de introvertit

 • Descoperi metoda simplă și aplicabilă imediat prin care să-ți activezi SuperPuterile de introvertit și prin care vei putea face față cu succes oricărei situații care până acum te făcea să te simți epuizat, lipsit de energie și demotivat. Aplicând această formulă vei putea ține pasul inclusiv cu cei mai energici extrovertiți astfel încât să nu ai ratezi oportunități.

Curs Video #6 – Procesul imbatabil în 3 pași prin care să inițiezi cu succes o conversație cu oricine, oricând

 • Înveți cum să începi o conversație cu persoane noi, în orice context, aplicând procesul în 3 pași. Vei învăța trucuri la nivel de limbaj nonverbal și strategii de comunicare care te vor face un comunicator eficient cu oricine, oricând și fără efort.

Curs Video #7 – Strategia „Deep Conversations” prin care poți comunica eficient și să-ți păstrezi un nivel ridicat de energie

 • Înveți pas cu pas cum să comunici eficient astfel încât să-ți păstrezi energia la un nivel ridicat și interesul în conversații 1 la 1. De asemenea, înveți cum să închei conversațiile fără sens într-un mod grațios, fără să insulți și fără să-ți afectezi reputația.

Curs Video #8 – Formula „Magnetic Introvert” prin care să faci o primă impresie memorabilă ca introvertit

 • Afli care sunt elementele care formează prima impresie și de care trebuie să ții cont, cum să te încarci cu energie înainte, cum să ai o prezență magnetică și să faci o conversație de calitate cu interlocutorul tău.

Curs Video #9 – 7 tehnici dovedite care îți vor ridica nivelul de încredere în sine

 • Înveți să lucrezi la credințele tale limitative și aplici tehnici concrete prin care să-ți clădești încrederea de sine pentru a obține rezultate pozitive.

Curs Video #10 – Metoda concretă prin care să faci networking ca un extrovertit fără să te epuizezi

 • Aplici metoda noastră special adaptată pentru introvertiți prin care te pregătești și faci networking astfel încât să obții exact ce ți-ai propus, într-un mod cât mai natural și fără să te simți inconfortabil în timpul discuțiilor.

BONUSURI

 • Personal Branding Plan
 • Networking Action Plan
Cum navighezi discutii dificile 2

Comunicarea e cea mai importantă abilitate de care ai nevoie ca să-ți deschizi uși…

Însă, prin natura lor, introvertiților le este uneori destul de greu să comunice și să relaționeze cu cei din jurul lor. De aceea au nevoie să-și exersează în mod frecvent această abilitate, să învețe să se facă auziți și apreciați.

În plus, majoritatea introvertiților sunt conștienți că ar putea profita mai mult de oportunități, dacă și-ar consolida încrederea în sine și ar deveni comunicatori mai buni.

”Evit cât de mult pot comunicarea și sunt văzută ca o persoana superficială. Genul ăla de om căruia nu-i pasă, nu-l interesează, deși e exact invers. Asta m-a împiedicat să evoluez mai mult pentru că nimeni nu vrea alături un om care fuge mereu de alți oameni.”

Alina, consultant vânzări într-o multinațională

”Nu îmi place networking-ul. Intru în modul defensiv când sunt prezente persoane expansive.”

Răzvan, antreprenor

”Deși știu că pot fi un lider bun, am probleme în a-mi coordona eficient echipa.”

Corina, team leader într-o multinațională

”Mereu mi-a fost teamă să nu-i deranjez pe ceilalți. De cele mai multe ori nu spun ce anume mă deranjează în relațiile de muncă și asta mă frustrează teribil și nu-mi dă voie să avansez. Și chiar și atunci când apar provocări sau oportunități am tendința să renunț considerând că sunt prea mari pentru mine.”

Ioana, inspector resurse umane

”Nu pot susține prezentări în fața unui grup de oameni. Pur și simplu, emoțiile mă copleșesc și rămân fără cuvinte.”

Alexandru, specialist marketing

Acestea sunt doar câteva dintre problemele cu care se confruntă în general orice introvertit. Fie este prea tăcut și nu are curajul să se afirme în business sau la job, fie îi este greu să interacționeze cu oamenii și să își atragă simpatia celor din jur, fie are un blocaj atunci când trebuie să susțină o prezentare….

Lumea noastră este creată de extrovertiți pentru extrovertiți. De la emisiunile TV, la școală sau modelele de business, toate par să favorizeze extrovertiții. Imaginea succesului pare să fie imaginea unui extrovertit carismatic, vorbăreț și plin de energie, nu-i așa?

Nu este de mirare că introvertiții se simt deseori neînțeleși și singuri în această lume gălăgioasă.

Mai mult decât atât, 68% din introvertiți consideră că introversiunea a avut o influență negativă în dezvoltarea carierei lor, iar majoritatea dintre aceștia sunt conștienți de faptul că ar putea câștiga mult mai mult dacă și-ar consolida încrederea în sine și ar ”împrumuta” unele dintre abilitățile extrovertiților.

(conform sondajului realizat de mine în perioada 20.10 – 04.11 și completat de +400 de introvertiți – angajați și antreprenori).

A fi introvertit nu este un defect, ci o calitate subapreciată 

Un introvertit poate avea rezultate superioare atât la job, cât și în business, dacă își consolidează încrederea în sine și învață să comunice eficient, să construiască relații, să se integreze în echipă.

Uite doar câteva exemple de introvertiți de succes, care au reușit să facă acest lucru cu brio:  Elon Musk, Bill Gates, Warren Buffet, Albert Einstein, Emma Watson, ​​J.K. Rowling, Keanu Reeves sau Meryl Streep.

discutii dificile

Așadar, dacă vrei să înveți cum să comunici eficient, cum să porți o conversație 1 la 1, cum să te faci auzit în ședințe, cum să faci networking cu succes sau cum să faci o impresie memorabilă,

Comandă acum cursul Deschide Ușa!

Dar asta nu e tot…

Acest curs te va ajuta să-ți recuperezi investiția de zeci sau chiar sute de ori!

Educația bate inflația! 

Iar investiția în tine plătește cea mai bună dobândă. Poate sună a clișeu, dar să știi că e foarte adevărat!

GÂNDEȘTE-TE UN PIC…  dacă o singură informație din acest program te ajută să obții o mărire de salariu de doar 300 lei/lună, o colaborare sau un contract nou, nu doar că ți-ai recuperat investiția încă din prima lună, ci ai făcut și profit.

390 lei pentru 10 lecții video? Înseamnă 39 lei/lecție, adică mai puțin decât o pizza sau o ciorbă la restaurant.

Nu crezi că merită?

DESCHIDE UȘA! este pentru tine dacă:

EȘTI UN ANGAJAT INTROVERTIT

Fie că lucrezi într-o companie mică, medie sau într-o multinațională, să știi cum să comunici eficient este o abilitate esențială dacă vrei să te poți dezvolta profesional și să ajungi să câștigi mai mult. Cursul DESCHIDE UȘA! te învață cum să devii un bun comunicator, cum să-ți consolidezi încrederea în sine și cum să te faci auzit și apreciat la job.

EȘTI UN ANTREPRENOR INTROVERTIT

Fie că îți este greu să faci networking, să-ți prezinți pitch-ul sau să interacționezi cu clienții, cursul DESCHIDE UȘA! te va ajuta să-ți consolidezi încrederea de sine și abilitățile necesare pentru a comunica mai ușor, mai eficient și a-ți dezvolta rețeaua de contacte.

EȘTI UN FREELANCER INTROVERTIT

Fie că ești avocat, contabil, coach, stomatolog, hairstylist, designer de interior, specialist în marketing sau ai orice altă specializare, cursul DESCHIDE UȘA! te va învăța cum să comunici eficient cu clienții tăi și cum să-ți prezinți ideile pentru a fi perceput ca un adevărat profesionist.

Ce spun participanții la cursurile lui Adrian

Testimoniale BPM 2
Testimoniale BPM 4
Testimonial ET Sergiu Voicu
Testimonial ET Ionut Maican e1667301707684
Testimonial ET EM Alexndra Frincu e1667301663755
Testimoniale BPM 5
Mesaj Whastapp 1
Mesaj Whastapp 2
Mesaj Whastapp 5
Mihaela Dragota

Pentru mine, Programul Silent Performer este un…”silent self-confidence program”. Un program despre încrederea în sine redobândită în mod tăcut. Fără gălăgia specifică hyper-programelor de dezvoltare personală, care te transformă într-un “ubermensch”. 
 
Este un program dedicat și potrivit doar unui introvertit. E atât de simplu. Conține DOAR partea de Conștientizare sau de Definire a realității personale și partea de “what to do for”. 
 
În schimb, partea de “must do” e rezervată exclusiv nouă, așa cum trebuie să și fie. Adică, ce îți dorești să faci mai departe, după ce ajungi să Te Știi? Pentru că “a acționa” și “cum să acționezi” sunt cele mai mari provocări pentru un introvertit.
 
Cea mai puternică Conștientizare pe care o aduce Silent Performer, și mă bucur pentru inspirația voastră de a o pune pe primul plan, e că Introvertiții au calități indiscutabile. Nu sunt oameni cărora le lipsește ceva, ci doar oameni care fac lucrurile într-un alt mod, dar cel puțin la fel de eficient ca un extrovertit “de succes”.
 
Mie, Silent Performer mi-a accentuat și validat conștientizarea propriei valori, care este aparte și personală. Aflându-mă într-o mentalitate de creștere, mi-e de ajuns asta, deoarece am început să iau pas cu pas fiecare aspect în care lucrez să progresez: Relații, Branding Personal, Carieră.
 
Așa că, recomand cu căldură Silent Performer, însă, DOAR dacă ești într-o mentalitate de creștere. 
Nu este un Program “de luat notițe”. 
Este un Program în care vei lucra cu tine în lumea reală, care pare de multe ori neprietenoasă și neîngăduitoare cu noi, introvertiții.
 
Sau…poți alege să rămâi unde ești acum.

Cosmin, participant la programul „Silent Performer”

Investiția în abilitățile tale de comunicare: doar 390 lei

Valoarea reală a cursului este de +1000 lei, fără să luăm în considerare că doar cele 2 bonusuri costă peste 250 lei.

  

10 lecții video | Tehnici și secrete testate | Înveți cum să devii un introvertit sociabil, comunicativ și apreciat și să-ți deschizi cât mai multe uși!

10 motive să urmezi cursul DESCHIDE UȘA!

1

Îți ofer tehnici validate (de mine și către alți introvertiți) pentru a deveni un comunicator iscusit, care deschide uși, știe să se facă auzit, apreciat și să lege relații avantajoase.

2

Cu metodele folosite în curs orice introvertit poate să-și dezvolte abilitățile unui bun comunicator, dacă este motivat și se ține de treabă.

3

E primul cursul de comunicare pentru introvertiți care te ajută să-ți dezvolți abilitățile de comunicare și socializare și să-ți consolidezi încrederea în sine în doar 30 de zile.

4

Nu e doar un alt curs de comunicare, ci un curs de comunicare gândit special pe problemele cu care se confruntă persoanele introvertite în relaționarea cu colegii de la job, cu superiorii, cu clienții sau cu partenerii de afaceri.

5

Nu e doar un curs despre cum să comunici mai bine, ci este un ghid practic care te ajută să te faci auzit, apreciat și să legi relații profesionale dacă ești introvertit. Toate acestea pentru a avea mai mult succes în carieră sau în business.

6

Predăm noțiuni complexe, dar în termeni simpli, accesibili oricui.

7

Vei fi printre puținii introvertiți care nu doar că își vor consolida încrederea în ei, ci vor fi capabili să comunice eficient, să facă networking de calitate și să obțină rezultate superioare în carieră sau în business.

8

Cei care au testat deja metoda noastră de lucru spun că le-a depășit așteptările și că au obținut rezultate foarte bune în carieră sau în business.

9

Ai acces pe viață nu doar la curs, ci și la bonusuri + toate îmbunătățirile și completările pe care le putem face pe parcurs.

10

Ai 14 zile garanție, timp în care primești primele 5 lecții video. Suficient timp și suficiente lecții ca să-ți dai seama dacă e ceea ce cauți sau nu.

Faptul că am învățat să fiu un introvertit comunicativ și sociabil mi-a deschis multe uși…

Poza adrian background transparent

Adrian Murariu

Co-fondator și Facilitator Etiquette Training, unde am creat cursuri pentru +4000 de studenți din întreaga lume, Specialist Comunicare într-un comandament NATO, un Introvertit care a învățat să reușească într-o lume a extrovertiților.

Cel mai bun lucru pe care am putut să-l fac… a fost să investesc timp și energie în consolidarea încrederii în sine și a abilităților mele de comunicare și relaționare cu oamenii.

Cum am ajuns eu, un tânăr timid (deci nu doar introvertit), care abia reușeam să deschid gura în fața șefilor mai aspri sau a colegilor mai îndrăzneți,

specialist în comunicare strategică în cadrul NATO, co-fondatorul și facilitator „Etiquette Training”, unde am instruit peste 4000 de profesioniști din întreaga lume printr- o serie de cursuri online, produse digitale și evenimente live?

Am învățat cum să-mi consolidez încrederea în sine, să comunic eficient, să relaționez, să mă folosesc la maximum de abilitățile mele de introvertit, să devin vizibil și apreciat și, astfel, să profit din plin de oportunitățile din cariera mea, dar și din business.

Lucrez de peste 12 ani pentru Armata României, dintre care mai bine de jumătate mi i-am petrecut în organizații NATO. Momentan sunt în misiune permanentă în afara statului român, la un comandament NATO din Franța. 

Prin natura profesiei mele, dar și a proiectului „Etiquette Training”, în ultimii ani am luat contact cu mii de oameni de pe toate continentele, de la juniori la început de drum până la generali de 4 stele, lideri militari impresionanți, sau oameni de afaceri care au construit imperii.

Am participat la sute de întâlniri, conferințe, recepții, forumuri, evenimente formale și informale, cu oameni de nivelul meu, dar și cu oficialități înalte. 

După ani întregi în care am studiat, am experimentat, am testat și am ajutat mii de cursanți, am descoperit o serie de tehnici de comunicare și relaționare eficientă care funcționează garantat pentru introvertiții ca mine și ca tine. Iar toate aceste tehnici le-am pus în cursul DESCHIDE UȘA!

*Astăzi poți comanda cursul DESCHIDE UȘA! la un preț super avantajos! Detalii mai jos.

Acum, gândește-te și analizează…

Cât te costă să ratezi o promovare sau o oportunitate importantă?

Cât te costă să rămâi ani în șir pe un post care nu-ți aduce satisfacții sau să fii un antreprenor invizibil doar pentru faptul că punctul tău slab este comunicarea?

Ce opțiuni ai la dispoziție?

Cât timp ți-ar lua și cum ai putea să-ți dezvolți abilitățile de comunicare și relaționare fără un ghidaj din partea unui expert?

De ce ar trebui să acționezi acum?

Prețul promoțional de lansare și bonusurile oferite sunt valabile doar pentru o perioadă scurtă de timp. Oamenii de succes știu bine că procrastinarea este cauza tuturor neîmplinirilor, iar acțiunea e calitatea învingătorilor.

Comandă acum cursul DESCHIDE UȘA! și Învață tehnici dovedite prin care să devii un introvertit sociabil, comunicativ și apreciat și să-ți deschizi cât mai multe uși!

Momentul potrivit este Aici și Acum!

Mulți dintre noi ne punem piedici, inventând scuze și argumente pentru a mai amâna puțin luarea unei decizii.

Dacă stai deoparte și aștepți momentul “potrivit”, vei pierde timp, șanse și oportunități importante. Îți vei irosi potențialul și resursele și vei pierde ocazia să ai un viitor strălucit.

NU AȘTEPTA momentul potrivit, ÎNCEPE cu resursele pe care le ai în prezent!

Doar acționând vei descoperi abilități despre care poate nici nu știai că le ai. Spune DA provocărilor și îți vei dovedi ție însuți că ești în stare să obții lucruri MARI, la care până acum nici nu îndrăzneai să visezi.


Accesul timpuriu la acest tip de educație produce rezultate pe viață!

Comandă acum cursul DESCHIDE UȘA! și profită de prețul special de lansare!

  

Investiția în abilitățile tale de comunicare: doar 390 lei

10 lecții video | Tehnici și secrete testate | Înveți cum să devii un introvertit sociabil, comunicativ și apreciat și să-ți deschizi cât mai multe uși!

Comandă acum cursul DESCHIDE UȘA! și Învață tehnici dovedite prin care să devii un introvertit sociabil, comunicativ și apreciat și să-ți deschizi cât mai multe uși!

Garanția ZERO riscuri asigurată!

Ai 14 zile la dispoziție, în care poți cere banii înapoi dacă DESCHIDE UȘA! nu e pentru tine. În tot acest timp poți vizualiza 5 lecții video și poți consulta bonusurile primite. Te asigurăm că vei avea parte de multe informații și sfaturi extrem de utile ce te vor ajuta să devii un introvertit comunicativ, sociabil și apreciat.

Totuși, dacă ți se pare că acest curs nu e pentru tine, ne poți trimite un email la salut@adrianmurariu.ro în termen de 14 zile de la achiziționarea cursului și-ți vom înapoia toți banii, fără să fii nevoit să dai vreo explicație. E atât de simplu!

Așa că nu mai sta pe gânduri…

Comandă acum cursul DESCHIDE UȘA! și Învață tehnici dovedite prin care să devii un introvertit sociabil, comunicativ și apreciat și să-ți deschizi cât mai multe uși!

garantie

Ai vreo întrebare? Vezi dacă găsești răspuns aici!

Ce primesc concret la achiziționarea cursului?

După plasarea comenzii și achitarea cursului, vei primi un e-mail de confirmare cu datele de acces în platforma noastră de cursuri online. Vei avea practic un cont în platformă, unde vei putea vizualiza toate lecțiile video și bonusurile primite.

Pot urmări lecțiile mai târziu dacă nu am timp în această perioadă?

Categoric, ai acces la curs pe viață și te poți loga oricând în platformă pentru a urmări lecțiile. Așadar, poți parcurge cursul în ritmul tău și în funcție de programul tău.

Dacă nu am afacerea mea, pot urma acest program?

Sigur, acest program este potrivit oricărui profesionist care simte că introversiunea lui îl ține pe loc în obținerea de rezultate mult mai bune și dezvoltarea carierei.

Are rost să urmez acest curs dacă nu știu mai nimic despre ce înseamnă să fii introvertit?

Cu siguranță! Simplul fapt că te-ai regăsit în situațiile descrise aici și simți că felul tău de a fi mai tăcut, mai interiorizat, mai retras te ține pe loc este un pas super important în procesul de conștientizare a nevoii de schimbare.
Acest curs nu presupune competențe tehnice sau talent, ci este menit să-ți ofere tehnici eficiente prin care să-ți dezvolți abilitățile de comunicare și relaționare.
După ani întregi în care am studiat, am experimentat, am testat și am ajutat mii de cursanți să-și dezvolte abilități cheie în relaționarea cu oamenii și dezvoltarea carierei, am descoperit o serie de tehnici care funcționează garantat pentru introvertiții ca mine și ca tine.

Pot înscrie la curs un coleg sau un membru al echipei mele?

Sigur, poți comanda cursul pentru oricine dorești, însă înscrierea se va face individual pentru fiecare persoană, folosind adrese de e-mail și numere de telefon distincte.

Care sunt modalitățile de plată acceptate?

Poți face plata direct cu cardul sau prin transfer bancar. În cazul în care plata se face prin transfer bancar, vei primi acces în platformă și vei putea parcurge lecțiile doar după confirmarea plății de către bancă.

netopia banner gradient
Tranzacții securizate cu sprijinul NETOPIA.

Disclaimer: Rezultatele diferă de la persoană la persoană, în funcție de determinarea fiecăreia de a învăța și de experiența fiecăreia în ceea ce privește dezvoltarea personală. Aceasta nu este o schemă de îmbogățire peste noapte, ci un curs de pregătire personală și profesională care are puterea de a schimba viziunea despre evoluția în carieră a cursantului. Multe informații sunt revelatoare, dar ca acestea să funcționeze e nevoie să fie puse în practică. Vei putea obține maximul din acest curs dacă ești deschis la noi perspective, determinat să înveți, pui întrebări și lămurești nedumeririle ce pot apărea și aplici cât mai repede ceea ce înveți.

Contact

Copyright © 2023 Adrian Murariu. Toate drepturile rezervate.