MG 7002 optimized

Hai să ne cunoaștem

Salutare! Eu sunt Adrian Murariu și misiunea mea este să ajut oamenii să devină comunicatori excepționali oriunde, oricând.

În 2016 am pornit proiectul „Etiquette Training”, un program de educație non-formală pentru profesioniști și antreprenori. Până în acest moment, la programele noastre live și online au participat peste 4.000 de profesioniști.

Lucrez de peste 12 ani pentru Armata României, dintre care mai bine de jumătate i-am petrecut în organizații NATO ca specialist în comunicare strategică.

Prin natura profesiei mele, dar și a proiectului „Etiquette Training”, în ultimii ani am luat contact cu mii de oameni de pe toate continentele, de la profesioniști la început de drum până la generali de 4 stele, lideri militari impresionanți, sau oameni de afaceri care au construit imperii. Am participat la sute de întâlniri, conferințe, recepții, forumuri, evenimente formale și informale. Am văzut cu ochii mei și am simțit pe pielea mea ce înseamnă diferențele culturale și ce înseamnă să nu știi să lucrezi cu oficialități sau cu oameni de afaceri foarte importanți. Așa am descoperit că, atât timp cât avem de-a face cu oameni, interacțiunile umane se desfășoară după câteva reguli simple, bine împământenite și greu de schimbat. Despre aceste reguli și alte descoperiri din domeniul comportamentului uman și al psihologiei îți voi vorbi în programele mele.

Sunt un introvertit sociabil, comunicativ și vizibil, deși nu tot timpul am fost așa.

La începutul carierei mele am fost retras, liniștit și timid, iar acest lucru m-a împiedicat să promovez și să profit de oportunitățile profesionale ce erau în fața mea. Mi-am început cariera într-un mediu dur și, neștiind cum să-mi gestionez emoțiile și relațiile, introversiunea mea se accentuase. Devenisem din ce în ce mai tăcut, mai invizibil, mai liniștit, nu îmi împărtășeam ideile și, de multe ori, cedam în fața extrovertiților pentru că pur și simplu nu mai aveam energie. Nu promovam profesional și mă simțeam blocat. Până când mi-am zis că nu se mai poate așa și am început să mă mobilizez, să caut soluții, să lucrez la mine.

Pe măsură ce mi-am depășit fricile, am ajuns unde mi-am propus. Astăzi am o carieră internațională, prieteni peste tot în lume, vorbesc în fața a sute de oameni, sunt invitat să dau interviuri la TV sau la radio și facilitez programe pentru profesioniști și oameni de business.

Pe blog vei găsi articole și resurse utile despre comunicare, relații interpersonale, productivitate, etichetă, introversiune și alte subiecte care te vor ajuta să devii o versiune mai bună a ta, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Conectează-te cu mine pe rețelele de socializare și abonează-te la newsletter.

Cu prietenie,

Adrian

Poza adrian background transparent

Abonează-te la newsletterul 888 Go!

Primești periodic un e-mail cu 8 idei de la mine8 idei împrumutate de la alții și 8 recomandări interesante. Doar lucruri interesante, informații care să te inspire și să te îndemne la acțiune.

După ce confirmi abonarea vei primi pe e-mail ghidul practic „67 de acțiuni simple pentru a-ți crea un brand personal de top”.

Notă: Nu fac spam, iar adresa ta e-mail este în siguranță. Te poți dezabona oricând dorești. Citește politica de confidențialitate.

Ce mă califică?

Sunt co-fondatorul Etiquette Training, prin care ofer cursuri online, produse digitale și evenimente live de etichetă și dezvoltare personală de peste 6 ani;

Lucrez de 13 ani pentru Armata României, dintre care 7 în organizații NATO ca specialist în comunicare strategică;

Sunt membru al Asociației Române pentru Protocol și Ceremonial, membră a Organizaţiei Internaţionale de Protocol şi Ceremonial;

Sunt certificat în protocol internațional de business și diplomatic;

Am ajutat peste 4.000 de oameni din întreaga lume să obțină conexiuni pe care să le dezvolte în relații autentice;

Am creat multiple programe online transformaționale prin care am ajutat zeci de profesioniști români să-și dezvolte abilitățile de comunicare, să devină mai vizibili, mai carismatici și să-și dezvolte o mentalitate de creștere;

Sunt un OM care vrea să ajute alți OAMENI să devină extraordinari.

Ce am realizat până acum

Cursanți online în întreaga lume
Evenimente live organizate
Participanți evenimente live
Abonați la newsletter
Suport

Clienți, Colaboratori, Apariții Media

logos clienti 04
logos clienti 03
logos clienti 13
logos clienti 05
logos clienti 09
logos clienti 08
Asociatia Romana pentru Protocol si Ceremonial logo
logos clienti 10
logos clienti 07
logos clienti 01
logos clienti 12
logo antreprenoare 1200

Ce spun cei care au lucrat cu Adrian

Testimonial Andreea Catalina 600px wide
Sergiu Voicu
Testimonial Mihaela Dragota 1 600px wide
Testimonial Elena Stanca 600px wide

Adrian este un profesionist in arta comunicarii si a regulilor protocolului, un trainer pe care îl apreciez de ani buni de zile si pe care am avut ocazia să-l cunosc in cadrul mai multor evenimente publice de succes. Îl recomand pe Adrian pentru cursurile sale de eticheta, datorită persuasiunii sale, culturii bogate dobandite in ani de zile de studiu si aplicare a cunoștințelor vaste insusite. Mult succes, tuturor celor care lucrează sau care vor lucra cu Adrian!

Alexandru Cora

Ispas Raluca
Testimonial Alex Cora 1.0 600px wide
Testimonial Nicoleta Sorina 600px wide

Salut Adrian.

Pentru mine, Programul Silent Performer este un…”silent self-confidence program”. Un program despre încrederea în sine redobândită în mod tăcut. Fără gălăgia specifică hyper-programelor de dezvoltare personală, care te transformă într-un “ubermensch”.

Este un program dedicat și potrivit doar unui introvertit. E atât de simplu. Conține DOAR partea de Conștientizare sau de Definire a realității personale și partea de “what to do for”.

În schimb, partea de “must do” e rezervată exclusiv nouă, așa cum trebuie să și fie. Adică, ce îți dorești să faci mai departe, după ce ajungi să Te Știi? Pentru că “a acționa” și “cum să acționezi” sunt cele mai mari provocări pentru un introvertit.

Cea mai puternică Conștientizare pe care o aduce Silent Performer, și mă bucur pentru inspirația voastră de a o pune pe primul plan, e că Introvertiții au calități indiscutabile. Nu sunt oameni cărora le lipsește ceva, ci doar oameni care fac lucrurile într-un alt mod, dar cel puțin la fel de eficient ca un extrovertit “de succes”.

Mie, Silent Performer mi-a accentuat și validat conștientizarea propriei valori, care este aparte și personală. Aflându-mă într-o mentalitate de creștere, mi-e de ajuns asta, deoarece am început să iau pas cu pas fiecare aspect în care lucrez să progresez: Relații, Branding Personal, Carieră.

Așa că, recomand cu căldură Silent Performer, însă, DOAR dacă ești într-o mentalitate de creștere.
Nu este un Program “de luat notițe”.
Este un Program în care vei lucra cu tine în lumea reală, care pare de multe ori neprietenoasă și neîngăduitoare cu noi, introvertiții.

Sau…poți alege să rămâi unde ești acum.

Cosmin Bud

Mesaj Whastapp 1
Mesaj Whastapp 3
Poza adrian background transparent

Hai să ne conectăm