Etiquette Masterclass


Trainingul Aplicat de Etichetă pe care numai un Grup Select de oameni din întreaga lume și l-a putut permite este acum disponibil și în România.

Învață codul bunelor maniere, comunicare, etichetă, stil, branding personal și multe altele.


Cu ce mă ajută acest masterclass?

Înveți cum să obții exact ceea ce îți dorești mai rapid și mai ușor în modul caracteristic lui Barack Obama, Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres sau chiar și Meghan Markle.

Ai acces la informații la care doar oamenii de succes în afaceri, vedetele internaționale sau membrii caselor regale au avut acces până acum.

Dobândești încrederea în sine a unui președinte de stat, eleganța de care debordează Familia Regală și carisma unui influencer.

Pui bazele unor relații plăcute și de durată, astfel încât oamenii să te recomande altor oameni. 

Atragi mai mulți colaboratori și parteneri pentru creșterea rapidă a afacerii tale. 

Seria de participanti la cursul de bune maniere, eticheta si comunicare
Serie de participanți la Etiquette Masterclass

30+

Ani de experiență cumulată

50+

Traininguri de Etichetă & Protocol

500+

Participanți la evenimentele noastre

Etiquette Masterclass este pentru tine dacă…

 • Vrei să treci la următorul nivel și să ai o afacere tot mai prosperă într-un timp cât mai scurt. Ești îndeajuns de hotărât pentru:
  a. a-ți recăpăta încrederea în tine.
  b. a te conecta cu cei din jurul tău.
  c. a-ți construi un brand personal magnetic.
  Vrei să înveți direct de la traineri de etichetă, protocol și ceremonial care aduc împreună peste 30 de ani de experiență combinată.

 • Vrei să afli secretele diplomației, culturii, limbajului corporal, comunicării, styling-ului și etichetei ca să faci o impresie memorabilă.

 • Vrei să ai la fel de mult succes precum cei pe care îi invidiezi pentru că reușesc fără a depune la fel de mult efort ca tine.

 • Vrei să te dezvolți personal într-un mediu sigur, alături de persoane care te înțeleg și în care este acceptat să greșești.

Ce spun participanții la Etiquette Masterclass despre experiența lor?

Testimonial curs bune maniere - Etiquette Masterclas
Testimonial curs bune maniere - Etiquette Masterclas
Testimonial curs bune maniere - Etiquette Masterclas
Testimonial curs bune maniere - Etiquette Masterclas
Testimonial curs bune maniere - Etiquette Masterclas

Cine sunt cei 3 speakeri?

Andrei Pop - Etiquette Masterclass

Andrei Pop

Co-fondator Etiquette Training

Andrei Pop este singurul trainer de etichetă român absolvent al celei mai prestigioase instituții de leadership din lumeUnited States Military Academy, West Point, NY.

Primul contact formal cu eticheta și protocolul al lui Andrei a avut loc acum aproape 10 ani, pe timpul studiilor la United States Military Academy, West Point, NY. Acolo a participat la 8 workshop-uri de protocol în preambulul evenimentelor formale ce au avut loc în premisele instituției.

Acum, Andrei este vicepreședinte pe relații instituționale în Asociația Română pentru Protocol și Ceremonial. De asemenea, este co-fondator al proiectului Etiquette Training, prin care oferă cursuri online, dar și evenimente live de etichetă și dezvoltare personală.

Andreea Ștefănescu (The School of Manners) - Etiquette Masterclass

Andreea Ștefănescu

Fondator School of Manners

Andreea Ștefănescu este trainerul de etichetă care a călătorit în 89 de ţări și a locuit în 7 dintre ele. A cunoscut culturi diferite şi a înţeles că bunele maniere sunt cele care deschid orice uşă. 

Stewardesă a familiei regale din Emiratele Arabe Unite, Andreea este absolventă a institutului Villa Pierrefeuultimul Finishing School din lume, în urma căruia a obținut “High Diploma in International Etiquette and Protocol.” Ea este și fondatoarea proiectului internațional The School of Manners. 

Și, pe deasupra, Andreea este certificată internațional în calitate de consultant de etichetă și protocol de către 2 dintre cele mai mari instituții de formare din domeniu: Școala de Protocol din Washington și Școala de Maniere din Londra.

Adrian Murariu prezinta Etiquette Masterclass Curs de eticheta, comunicare, codul bunelor maniere si personal branding

Adrian Murariu

Co-fondator Etiquette Training

Adrian Murariu este specialist în comunicare strategică și oferă educație non-formală de etichetă și protocol în afaceri.  El este membru al Asociației Române pentru Protocol și Ceremonial.

Adrian lucrează de peste 10 ani pentru Armata României. A petrecut peste 5 ani în diferite organizații NATO. În tot acest timp, a interacționat direct cu mii de oameni de pe toate continentele: de la juniori aflați la început de drum până la generali de 4 stele, la lideri militari impresionanți și oameni de afaceri care au construit imperii.

Iar ceea ce a învățat de la ei, a dat mai departe în calitate de co-fondator al proiectului Etiquette Training. Astfel, a predat la peste 4000 de oameni din întreaga lume să obțină brand-uri personale magnetice.

Poți citi mai multe despre Adrian aici.

A respecta codul bunelor maniere presupune să fii mereu receptiv la nevoile celorlalți.

Emily Post

Programul celor 2 zile de eveniment

Click pentru detalii

Cum să ai o prezență care atrage oportunități – 10:00 – 17:00

 • Branding Personal și Mindset;
 • Comunicarea Nonverbală;
 • Arta Conversației;
 • Cum să fim oaspeți și gazde de calitate;
 • Să ne adaptăm la o lume multiculturală.

Cină demonstrativă – “Dine Like A Diplomat.” – 18:00 – 20:00

 • Totul despre tacâmuri și veselă;
 • Aranjamentele de masă;
 • Elemente de ceremonial la un dineu;
 • Cum să fim parteneri de calitate la un dineu;
 • Cum consumăm mâncăruri dificile.

Descoperi secretele profesioniștilor – 10:00 – 17:00

 • Imagine personală vs. Dress codes;
 • Executive Presence;
 • Guest Speaker surpriză;
 • Ceremonial de decernare a diplomelor din partea ARPC.

Diplomă ARPC

La încheierea celor 2 zile de training participanții la masterclass vor primi și câte o diplomă din partea Asociației Române pentru Protocol și Ceremonial

Adrian Murariu Diploma ARPC

PARTENERI MEDIA

Sheraton logo
The School of Manners logo
logo antreprenoare 1200
Asociatia Romana pentru Protocol si Ceremonial logo

Tarife și înscriere

Înscrie-te la eveniment folosind formularul de mai jos.

Prețurile includ acces la masterclass, pauzele de cafea și prânz, materiale didactice din partea trainerilor, diploma de participare (pentru participanții la tot masterclassul). Parcarea în parcarea hotelului pe timpul evenimentului poate fi asigurată gratuit, în limita locurilor disponibile (detalii la salut@adrianmurariu.ro).

Prețurile nu includ: cazarea pe perioada week-endului.

Plata se poate face prin două modalități. Atunci când faceți checkout la bilet puteți selecta una dintre următoarele metode:

 • Paypal. Indiferent dacă aveți sau nu cont de PayPal, puteți face plata prin această metodă. Dacă nu aveți cont PayPal puteți selecta să faceți plata online cu cardul selectând ”pay with debit or credit card”.
 • Ordin de plată (pay by invoice). Selectați această opțiune și completați datele cerute. În cel mai scurt timp veți primi factura pe adresa de email cu care ați făcut comanda, factură pe care o veți putea achita prin transfer bancar sau online cu cardul.

Pentru orice alte întrebări legate de eveniment sau pentru alte metode de plată, vă rog să ne contactați pe adresa de email salut@adrianmurariu.ro.

Cum ajungi la eveniment?

Calea Dorobanți 5-7, București 010551

Informații bilete: