AM REDESCHIS ÎNSCRIERILE PENTRU O ZI

logo 300 x 60
Pentru Profesioniștii și Antreprenorii Introvertiți care vor să-și folosească la maximum SuperPuterile pentru a avea succes în carieră sau în business

SILENT PERFORMER

Primul Program Transformațional care te împuternicește să-ți activezi SuperPuterile de Introvertit și să-ți atingi obiectivele în doar 6 săptămâni

14 Iunie 2023 – 26 Iulie 2023

Devino un Performer Vizibil, Carismatic și Apreciat și obține rezultate remarcabile în carieră sau în business în doar 6 săptămâni!

Exersezi comportamente și îți dezvolți abilități care te vor transforma dintr-un introvertit căruia îi lipsește încrederea în sine într-un profesionist vizibil, auzit, apreciat și autentic.
Scapă de frustrări și confuzie și obține claritate, curaj și vizibilitate.*

*Un curs susținut de Adrian Murariu – Co-fondator și Facilitator Etiquette Training, unde a creat cursuri pentru +4000 de studenți din întreaga lume, Specialist Comunicare într-un comandament NATO, un Introvertit care a învățat să reușească într-o lume a extrovertiților.

SIMPLU

Program transformațional structurat în webinarii live și misiuni practice săptămânale pentru profesioniștii și antreprenorii introvertiți care vor să-și folosească la maximum SuperPuterile pentru a avea succes în carieră sau în business, indiferent de domeniul în care activează.

RAPID

În doar 6 săptămâni înveți tot ce ai nevoie să știi și exersezi comportamente care te vor transforma dintr-un introvertit căruia îi lipsește încrederea în sine într-un profesionist vizibil, auzit, apreciat și autentic.

EFICIENT

Încă din prima zi de curs vei ști care sunt pașii concreți ai acestui proces și ce rezultate poți obține la finalul programului Silent Performer.

  

Investiția ta pentru a deveni un Silent Performer este doar 1000 lei

Desfășurare online – 14 Iunie 2023 – 26 Iulie 2023 | 6 săptămâni | Webinarii live pe Zoom | Misiuni practice săptămânale | Feedback de la mentor | Grup privat de Whatsapp | Tehnici și secrete testate | Înveți cum să-ți consolidezi încrederea în sine și să ai un mindset de învingător, îți înțelegi mai bine SuperPuterile și cum să le folosești la potențial maxim, devii un performer carismatic, vizibil și apreciat în doar 6 săptămâni.

Perioada în care se desfășoară webinariile live pe Zoom, în care primești misiunile practice și feedback de la mentor este de 6 săptămâni, dar ai acces la înregistrări și la toate materialele din platformă pe viață, cu toate actualizările ulterioare.

Toate lecțiile (inclusiv webinariile live de pe Zoom) sunt urcate pe o platforma online, deci le poți revedea oricând simți nevoia.

Cum funcționează programul?

1
În fiecare miercuri seară de la ora 20:00 vom avea webinar live pe Zoom

Pe lângă cele 6 webinarii live, vei primi și diverse tool-uri, worksheet-uri, misiuni și resurse care te vor ajuta să parcurgi procesul de transformare de la un introvertit invizibil, lipsit de încredere în sine, la un top performer vizibil, de succes și, mai ales, autentic.

2
Vei parcurge Provocarea From Silent to Visible

Timp de 6 săptămâni vei primi săptămânal câte o misiune pe Whatsapp. Această provocare te va face să acționezi, puțin câte puțin, săptămână de săptămână, astfel încât să-ți formezi obiceiuri sănătoase, să ai mindsetul corect de creștere ca introvertit, să-ți consolidezi încrederea în sine și să ai succes în cariera sau afacerea ta.

3
Cel târziu pe 26 Iulie 2023 vei putea face cunoștință cu Noul ”TU”, un performer vizibil, apreciat și autentic

Vom începe cu o autoevaluare inițială și vom încheia cu o autoevaluare finală. Practic vom măsura împreună progresul făcut pe timpul programului.
Vom fi alături de tine în această călătorie. Vom fi prezenți în grupul de Whatsapp și-ți vom răspunde la întrebări. Te vom surprinde cu surprize și vom lega prietenii – chiar dacă acest program se desfășoară online.

Poți parcurge oricând webinariile!

Webinariile live vor fi înregistrate. Le poți parcurge oricând, însă îți recomandăm să ții pasul cu ritmul programului pentru a putea obține rezultatele dorite și a celebra progresul.

Vei avea acces pe viață la toate webinariile și materialele din cadrul programului, dar vei primi misiunile săptămânale și feedback de la mentor doar pe perioada desfășurării acestuia.

Cum arată structura programului

6 WEBINARII LIVE (+ acces la înregistrări)

Webinar #1 – SuperPuterile Introvertiților în acțiune

 • Descoperi care sunt SuperPuterile tale de introvertit;
 • Te înțelegi mai bine și afli cum poți să-ți activezi aceste SuperPuteri.
 • Afli ultimele descoperiri științifice referitor la cum funcționează creierul unui introvertit;
 • Afli metode concrete pentru a-ți reîncărca bateriile ca introvertit.

Webinar #2 – Growth Mindset pentru Introvertiți

 • Înveți cum să-ți setezi mintea astfel încât să elimini blocajele și fricile care te țin pe loc și să îmbrățisezi schimbarea și creșterea ta;
 • Afli cum să-ți antrenezi mintea ca să poată identifica oportunitățile de dezvoltare în carieră sau în business.

Webinar #3 – Fundamentul Performanței în Carieră sau în Business – Încrederea în sine

 • Înveți cum să devii confortabil cu tine;
 • Afli cum să stabilești relații de calitate și de lungă durată cu oamenii de interes din jurul tău.

Webinar #4 – Carismă și Magnetism personal

 • Înveți cum să faci o primă impresie plăcută;
 • Afli cum poți să te faci plăcut și să-ți dezvolți o prezență magnetică și memorabilă în orice situație.

Webinar #5 – SuperPuterea No 1 – Comunicarea

 • Înveți cum să comunici eficient și să creezi conexiune în interacțiunile 1 la 1;
 • Afli cum trebuie să comunici astfel încât să fii auzit, respectat, luat în serios și întrerupt cât mai puțin.

Webinar #6 – Tehnici și tactici eficiente de networking pentru introvertiți

 • Afli cum să te pregătești pentru un eveniment astfel încât să profiți la maximum de prezența ta acolo;
 • Înveți cum să faci networking, cum să relaționezi cu persoanele de care ești interesat și cum să-ți stabilești conexiuni valoroase pentru obiectivul tău.

PROVOCAREA FROM SILENT TO VISIBLE

 • 6 Misiuni săptămânale, care te vor transforma dintr-un introvertit tăcut într-un vizibil, auzit și apreciat
 • Te provocăm să ieși din zona de confort și să acționezi, puțin câte puțin, săptămână cu săptămână, astfel încât să-ți formezi obiceiuri sănătoase, să ai mindsetul corect de creștere, să-ți consolidezi încrederea, să-ți exersezi abilitățile etc.
 • Vom începe cu o autoevaluare inițială și vom încheia cu o autoevaluare finală. Practic vom măsura împreună progresul făcut pe timpul programului.
 • Cum se desfășoară provocarea: luni dimineață, la ora 08:00, primești un mesaj audio de la mine pe whatsapp cu misiunea săptămânală. Tot atunci primești și eventualele materiale de lucru, exemple, sau alte indicații care să te ajute să duci misiunea la final. Ai timp o săptămână să-ți îndeplinești misiunea, timp în care poți cere feedback-ul sau sprijinul meu direct prin whastapp sau în următorul webinar, înainte de a începe tema săptămânală.
 • Exemple de misiuni:
  Săptămâna 1: Planul de acțiune pentru activare SuperPuterilor de Introvertit;
  Săptămâna 2: Strategia de a dezvolta o mentalitate de creștere;
  Săptămâna 3: Tactici de clădire a încrederii de sine.

Înscrie-te la curs și primești automat
8 BONUSURI SURPRIZĂ!

Bonus #1 – Acces în grupul privat de Whatsapp

În grup ai ocazia să pui întrebări și să primești răspuns punctual, să împărtășești cu ceilalți participanți evoluția ta, să vă motivați reciproc, să primești recomandări și noi resurse. Aici, împreună cu colegii de curs, veți putea discuta despre rezultatele obținute și situațiile personale din viața de introvertit etc.

Bonus #2 – Personal Branding Plan

Acesta este un instrument extrem de util prin intermediul căruia îți vei putea construi o identitate de brand autentică și clară, pentru a transmite coerent și consecvent mesajele tale în orice context social sau profesional.

Bonus #3 – Networking Action Plan

Înveți cum să-ți gestionezi inteligent rețeaua socială și profesională pentru a profita la maximum de conexiunile create. Descoperi cum să faci conexiuni noi într-un mod inteligent și strategic.

Bonus #4 – Webinar înregistrat ”Cum să faci o primă impresie memorabilă”

Descoperi 4 pași simpli prin care să faci întotdeauna o primă impresie bună și să reușești să transmiți exact ceea ce vrei să perceapă despre tine cei cu care interacționezi.

Bonus #5 – Branding de carieră – Webinar live și sesiune de Q&A cu Camelia Erika Macsim, expert în scrierea CV-ului și optimizarea profilului de LinkedIn

Afli care sunt pașii necesari pentru a deveni mai vizibil în online, cum trebuie optimizat CV-ul și profilul tău de LinkedIn și cum să te pregătești pentru a-ți atinge obiectivele profesionale.

Bonus #6 – Ce spun despre tine chestionarele de personalitate – Webinar live și sesiune de Q&A cu un psihometrist

Înțelegi de ce este important să-ți cunoști principalele trăsături ale personalității tale, ce poate spune despre tine și cum te poate ajuta un test de personalitate.

Bonus #7 – Webinar ”Cum să faci prezentări de impact în ședințe sau pitch-uri de vânzare

Înveți cum să captezi atenția, să menții interesului și să stârnești emoția și aprobarea publicului tău, indiferent că este vorba de o prezentare într-o ședință sau un pitch pentru un client;

Înțelegi cum poți să devii vizibil în mediul online și să-ți crești brandul personal.

Bonus #8 – Webinar ”Quiet Leadership – Cum să fii un lider puternic și apreciat

Înțelegi care sunt calitățile și abilitățile specifice unui introvertit care îl pot transforma într-un lider puternic și apreciat.

Înveți cum să devii indispensabil la job și să-ți coordonezi eficient echipa.

Plus alte interviuri surpriză cu experți în dezvoltarea carierei.

Bonusuri Exclusive
oferite doar celor ce se înscriu în cadrul acestei redeschideri

Bonus Exclusiv #1 – Sesiune 1 la 1

O sesiune de mentorat 1 la 1 cu mine (timp de 30 de minute) în care tratăm subiectul ce te interesează pe tine cel mai mult.

!!!Acest bonus se aplică doar primilor 5 înscriși în cadrul acestei redeschideri!!!

Bonus Exclusiv #2 – Brand Personal Magnetic

Curs Online Înregistrat “BRAND PERSONAL MAGNETIC”, în care înveți cum să-ți crești valoarea Brandului Personal și să îți formezi cu ușurință relații de business.

Bonus Exclusiv #3 – Curs de comunicare

Curs Online Înregistrat: “10 moduri prin care îți poți îmbunătăți calitatea conversațiilor”, în care înveți cum să inițiezi și să întreții o conversație de calitate.

Primești misiuni practice și feedback personalizat de la Adrian Murariu și echipa sa pe perioada celor 6 săptămâni

Astfel încât să-ți exersezi constant abilitățile necesare, să rămâi motivat și să fii sigur că te afli tot timpul pe drumul cel bun în procesul de transformare.

Recenzie Whatsapp 2 600px wide
Testimonial Alex si Mihaela 600px wide
Testimonial Mihaela Dragota 2 600px wide
Recenzie whatsapp 1 600px wide

Acest program te va ajuta să-ți recuperezi investiția de zeci sau chiar sute de ori!

Educația bate inflația! 

Iar investiția în tine plătește cea mai bună dobândă. Poate sună a clișeu, dar să știi că e foarte adevărat!

GÂNDEȘTE-TE UN PIC…  dacă o singură informație din acest program te ajută să generezi un extra de 1000 lei încă din prima lună, nu doar că ți-ai scos banii pe curs, dar în următoarele luni deja faci profit.

Nu crezi că merită?

SILENT PERFORMER este pentru tine dacă:

EȘTI UN PROFESIONIST INTROVERTIT

Fie că lucrezi într-o companie mică sau medie și cauți noi oportunități de dezvoltare în carieră, fie că ești angajat într-o multinațională și vrei să te faci remarcat și să obții o promovare sau o mărire de salariu, ca introvertit ai nevoie să te faci auzit, văzut și apreciat. Iar programul Silent Performer este exact contextul de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta fix acele abilități care să te scoată în față și să-ți asigure succesul în carieră. Vei învăța cum să-ți consolidezi încredere de sine, cum să comunici eficient, să-ți folosești carisma și să te faci remarcat și plăcut în orice situație. 
În acest mod, îți vei maximiza șansele de a fi promovat pe o poziție superioară sau de a obține un nou job și a-ți crește venitul lunar.

EȘTI UN ANTREPRENOR INTROVERTIT

Fie că îți este greu să faci networking și să-ți dezvolți rețeaua de contacte, să-ți prezinți pitch-ul, să interacționezi sau să negociezi cu clienții, să-ți coordonezi eficient angajații, să-i faci să-ți adopte ideile și să fii văzut ca un lider, acest program transformațional te va ajuta să obții claritate, să-ți consolidezi încrederea de sine și abilitățile necesare pentru a deveni un antreprenor de succes.
Vei reuși astfel să profiți de orice oportunitate pentru a-ți crește business-ul, vei putea obține contracte avantajoase și îți vei crește cifra de afaceri.

EȘTI UN FREELANCER INTROVERTIT

Fie că ești avocat, contabil, coach, stomatolog, hairstylist, designer de interior, specialist în marketing sau ai orice altă specializare care te poziționează ca expert, acest program te va ghida pas cu pas în procesul tău de transformare dintr-un introvertit căruia îi lipsește încrederea în sine într-un profesionist vizibil, auzit, apreciat și autentic.
Astfel, îți vei putea construi un brand personal puternic, vei obține mult mai mulți clienți calitativi și îți vei crește considerabil veniturile.

Iată ce rezultate au obținut cursanții Silent Performer

Mihaela Dragota 100
Elena Stanca 100
Laura Smarandache 100
Elena Alexandra 100
Alex Cora 100
Claudia Luca 100
Andreea Catalina 100
Recenzie Whatsapp 2 600px wide
Nicoleta Sorina 100
Serviu Voicu 100

Salut Adrian.

Pentru mine, Programul Silent Performer este un…”silent self-confidence program“. Un program despre încrederea în sine redobândită în mod tăcut. Fără gălăgia specifică hyper-programelor de dezvoltare personală, care te transformă într-un “ubermensch”.

Este un program dedicat și potrivit doar unui introvertit. E atât de simplu. Conține DOAR partea de Conștientizare sau de Definire a realității personale și partea de “what to do for”.

În schimb, partea de “must do” e rezervată exclusiv nouă, așa cum trebuie să și fie. Adică, ce îți dorești să faci mai departe, după ce ajungi să Te Știi? Pentru că “a acționa” și “cum să acționezi” sunt cele mai mari provocări pentru un introvertit.

Cea mai puternică Conștientizare pe care o aduce Silent Performer, și mă bucur pentru inspirația voastră de a o pune pe primul plan, e că Introvertiții au calități indiscutabile. Nu sunt oameni cărora le lipsește ceva, ci doar oameni care fac lucrurile într-un alt mod, dar cel puțin la fel de eficient ca un extrovertit “de succes”.

Mie, Silent Performer mi-a accentuat și validat conștientizarea propriei valori, care este aparte și personală. Aflându-mă într-o mentalitate de creștere, mi-e de ajuns asta, deoarece am început să iau pas cu pas fiecare aspect în care lucrez să progresez: Relații, Branding Personal, Carieră.

Așa că, recomand cu căldură Silent Performer, însă, DOAR dacă ești într-o mentalitate de creștere.
Nu este un Program “de luat notițe”.
Este un Program în care vei lucra cu tine în lumea reală, care pare de multe ori neprietenoasă și neîngăduitoare cu noi, introvertiții.

Sau…poți alege să rămâi unde ești acum.

Cosmin Bud

Testimonial Mihaela Dragota 2 600px wide

Locurile sunt limitate pentru ca fiecare participant să poată primi suport personalizat în cele mai bune condiții!

Prețul pentru această ediție:
1000 lei

PROGRAMUL POATE FI ACHITAT ȘI ÎN 2 RATE DE 550 LEI. APASĂ BUTONUL DE ÎNSCRIERE PENTRU DETALII.

  

Investiția ta pentru a deveni un Silent Performer este doar 1000 lei

Desfășurare online – 14 Iunie 2023 – 26 Iulie 2023 | 6 săptămâni | Webinarii live pe Zoom | Misiuni practice săptămânale | Feedback de la mentor | Grup privat de Whatsapp | Tehnici și secrete testate | Înveți cum să-ți consolidezi încrederea în sine și să ai un mindset de învingător, îți înțelegi mai bine SuperPuterile și cum să le folosești la potențial maxim, devii un performer carismatic, vizibil și apreciat în doar 6 săptămâni.

10 motive pentru care să te înscrii în programul Silent Performer

1

Îți oferim toate informațiile și contextul necesar pentru a te transforma dintr-un introvertit căruia îi lipsește încrederea în sine într-un profesionist vizibil, apreciat și autentic.

2

Cu metoda noastră oricine poate face pasul către o carieră de succes, dacă este motivat să accepte schimbarea și se ține de treabă. Am simplificat totul, astfel că vei ști exact care sunt pașii necesari încă de la început.

3

E primul program pentru introvertiți care te împuternicește să-ți depășești fricile și credințele limitative și să-ți dezvolți abilitățile unui performer de succes. În plus, suportul primit de la mentor te va ghida și te va menține focusat de-a lungul întregului proces.

4

Nu e doar un curs pentru introvertiți, ci este un program transformațional în care îți exersezi și îți consolidezi încrederea de sine și abilitățile de comunicare, relaționare, networking, de a face prezentări de impact etc.

5

Nu e doar un curs despre cum să devii un bun performer, ci este programul transformațional care te ajută să-ți construiești un brand personal magnetic și să evoluezi în carieră sau în business.

6

Predăm noțiuni complexe, dar în termeni simpli, accesibili oricui.

7

Vei fi printre puținii introvertiți care nu doar că își vor consolida încrederea în ei, ci vor fi capabili să-și folosească la maximum abilitățile cheie și să obțină rezultate remarcabile în carieră sau în business.

8

Majoritatea celor care au testat deja metoda noastră de lucru spun că le-a depășit așteptările și că au obținut rezultate foarte bune în carieră sau în business.

9

Ai acces pe viață nu doar la curs, ci și la bonusuri + toate îmbunătățirile și completările pe care le facem de la o ediție la alta.

10

Ai 14 zile garanție, timp în care primești 2 webinarii live pe Zoom, 2 misiuni săptămânale, kitul de tool-uri și materiale suport și toate bonusurile promise. + Garanția Rezultatelor, dacă la finalul programului nu vezi nicio evoluție.

Faptul că am trecut de la un introvertit tăcut la unul vizibil mi-a schimbat viața…

Poza adrian background transparent

Adrian Murariu

Co-fondator și Facilitator Etiquette Training, unde am creat cursuri pentru +4000 de studenți din întreaga lume, Specialist Comunicare într-un comandament NATO, un Introvertit care a învățat să reușească într-o lume a extrovertiților.

Cel mai bun lucru pe care am putut să-l fac… a fost să investesc timp și energie în consolidarea încrederii în sine și dezvoltarea abilităților mele de introvertit. Iar asta mi-a returnat investiția înmiit.

Cum am ajuns eu, un tânăr timid (deci nu doar introvertit), care abia reușeam să deschid gura în fața șefilor mai aspri sau a colegilor mai îndrăzneți,

specialist în comunicare strategică în cadrul NATO, co-fondatorul și facilitator „Etiquette Training”, unde am instruit peste 4000 de profesioniști din întreaga lume printr- o serie de cursuri online, produse digitale și evenimente live.

Am învățat cum să-mi consolidez încrederea în sine, să comunic eficient, să relaționez, să mă folosesc la maximum de abilitățile mele de introvertit, să devin vizibil și apreciat și, astfel, să profit din plin de oportunitățile din cariera mea, dar și din business.

Lucrez de peste 12 ani pentru Armata României, dintre care mai bine de jumătate mi i-am petrecut în organizații NATO. Momentan sunt în misiune permanentă în afara statului român, la un comandament NATO din Franța. 

Prin natura profesiei mele, dar și a proiectului „Etiquette Training”, în ultimii ani am luat contact cu mii de oameni de pe toate continentele, de la juniori la început de drum până la generali de 4 stele, lideri militari impresionanți, sau oameni de afaceri care au construit imperii.

Am participat la sute de întâlniri, conferințe, recepții, forumuri, evenimente formale și informale, cu oameni de nivelul meu, dar și cu oficialități înalte. 

Am văzut cu ochii mei și am simțit pe pielea mea ce înseamna diferențele culturale și ce înseamnă să nu știi să lucrezi cu oficialități sau cu oameni de afaceri foarte importanți. Atât timp cât avem de-a face cu oameni, interacțiunile umane se desfășoară după câteva reguli simple, bine împământenite și greu de schimbat.

La începutul carierei mele am fost un timid (deci nu doar introvertit), care abia reușeam să deschid gura în fața șefilor mai aspri sau a colegilor mai îndrăzneți. 

Deși am fost mereu apreciat pentru calitatea muncii pe care o depuneam, pierdeam nenumărate oportunități profesionale datorită faptului că nu reușeam să spun ceea ce gândesc, nu reușeam să mă fac văzut și nu aveam încredere în mine să cer ceea ce mi se cuvine. „Under the radar” era motto-ul după care mă ghidam și aproape că mă resemnasem cu situația mea. 

Acceptasem că pozițiile de top, mult mai bine plătite, nu sunt pentru mine.

Până când, într-un final, am îndrăznit să aplic pentru un job nou, într-o organizație multinațională. În ciuda tuturor opreliștilor, am primit jobul și am început să mă concentrez pe mine, pe dezvoltarea mea profesională și personală. 

Eram conștient că simplul fapt că muncesc foarte mult și bine nu va fi suficient să promovez și să mă bucur de o carieră care să explodeze în oportunități și experiențe. 

Așa că am studiat, am citit, am participat la cursuri și, cel mai important, am experimentat foarte mult în viața reală. 

Am aplicat, am testat și am menținut doar ce a funcționat pentru mine. Așa am ajuns să fiu un introvertit de succes, într-o lume făcută pentru extrovertiți.

Acum mă aflu în Franța, am un job care îmi place foarte mult, unde sunt respectat și unde pot să ies în evidență ca un adevărat profesionist. Dat fiind faptul că este un job cu o durată finită, perspectivele pentru următoarea poziție sunt unele la care nici nu visam acum câțiva ani. 

Așadar, după ani întregi în care am studiat, am experimentat, am testat și am ajutat mii de cursanți să-și dezvolte abilități cheie în relaționarea cu oamenii și dezvoltarea carierei, am descoperit o serie de tehnici și strategii care funcționează garantat pentru profesioniștii introvertiți ca mine și ca tine. Iar toată experiența acumulată de-a lungul timpului, am pus-o în programul transformațional SILENT PERFORMER.

Iată ce spun o parte dintre cursanții Silent Performer

Alex Cora 100
Laura Smarandache 100
Mihaela Dragota 100
Andreea Catalina 100

Salut Adrian.

Pentru mine, Programul Silent Performer este un…”silent self-confidence program“. Un program despre încrederea în sine redobândită în mod tăcut. Fără gălăgia specifică hyper-programelor de dezvoltare personală, care te transformă într-un “ubermensch”.

Este un program dedicat și potrivit doar unui introvertit. E atât de simplu. Conține DOAR partea de Conștientizare sau de Definire a realității personale și partea de “what to do for”.

În schimb, partea de “must do” e rezervată exclusiv nouă, așa cum trebuie să și fie. Adică, ce îți dorești să faci mai departe, după ce ajungi să Te Știi? Pentru că “a acționa” și “cum să acționezi” sunt cele mai mari provocări pentru un introvertit.

Cea mai puternică Conștientizare pe care o aduce Silent Performer, și mă bucur pentru inspirația voastră de a o pune pe primul plan, e că Introvertiții au calități indiscutabile. Nu sunt oameni cărora le lipsește ceva, ci doar oameni care fac lucrurile într-un alt mod, dar cel puțin la fel de eficient ca un extrovertit “de succes”.

Mie, Silent Performer mi-a accentuat și validat conștientizarea propriei valori, care este aparte și personală. Aflându-mă într-o mentalitate de creștere, mi-e de ajuns asta, deoarece am început să iau pas cu pas fiecare aspect în care lucrez să progresez: Relații, Branding Personal, Carieră.

Așa că, recomand cu căldură Silent Performer, însă, DOAR dacă ești într-o mentalitate de creștere.
Nu este un Program “de luat notițe”.
Este un Program în care vei lucra cu tine în lumea reală, care pare de multe ori neprietenoasă și neîngăduitoare cu noi, introvertiții.

Sau…poți alege să rămâi unde ești acum.

Cosmin Bud

Testimonial Mihaela Dragota 2 600px wide
Serviu Voicu 100
Nicoleta Sorina 100
Elena Stanca 100
Recenzie Whatsapp 2 600px wide

Acum, gândește-te și analizează…

Cât te costă să ratezi o promovare, ba chiar să fii retrogradat din funcție? Sau cât te costă o afacere falimentară, dacă ești antreprenor?

Cât te costă să rămâi ani în șir pe un post care nu-ți aduce satisfacții sperând la ziua în care vei fi, în sfârșit, văzut, apreciat și promovat? Cât te costă să rămâi în anonimat și să-i lași pe alții mai puțin competenți decât tine să-ți ocupe locul?
Cât te costă să fii un antreprenor invizibil și să riști să dai faliment doar pentru că nu te-ai lăsat ajutat de cineva care a obținut deja rezultatele pe care tu ți le dorești?

Ce opțiuni ai la dispoziție?

Cât timp ți-ar lua să te documentezi de unul singur, fără vreun ghidaj din partea unui expert? Cum știi care strategii funcționează și care nu? Cum știi că ești pe drumul cel bun în procesul de învățare, în oceanul de informație din ziua de azi?

De ce ar trebui să acționezi acum?

Înscrierile în program sunt deschise doar pentru o perioadă scurtă de timp. În plus, de la seria următoare prețul programului va crește. Oamenii de succes știu bine că procrastinarea este cauza tuturor neîmplinirilor, iar acțiunea e calitatea învingătorilor.

Înscrie-te în SILENT PERFORMER, învață cum să devii un Performer Vizibil, Carismatic și Apreciat și obține rezultate remarcabile în carieră sau în business în doar 6 săptămâni!

“Dacă aștepți momentul potrivit, te întrec alții, care nu îl așteaptă.” – Woody Allen

Momentul potrivit nu vine niciodată, momentul potrivit este aici și acum. Însă mulți dintre noi ne punem piedici inventând și căutând scuze și argumente pentru a mai amâna puțin momentul.

Dacă stai deoparte și aștepți momentul “potrivit”, vei pierde timp, șanse și oportunități importante. Îți vei irosi potențialul și resursele și vei pierde ocazia să ai un viitor strălucit.

NU AȘTEPTA momentul potrivit, ÎNCEPE cu resursele pe care le ai în prezent!

Doar acționând vei descoperi abilități despre care poate nici nu știai că le ai. Spune DA provocărilor și îți vei dovedi ție însuți că ești în stare să obții lucruri MARI, la care până acum nici nu îndrăzneai să visezi.

Accesul timpuriu la acest tip de educație produce rezultate pe viață!

  

Preț pentru această serie: doar 1000 lei

Desfășurare online – 14 Iunie – 26 Iulie 2023 | 6 săptămâni | Webinarii live pe Zoom | Misiuni practice săptămânale | Feedback de la mentor | Grup privat de Whatsapp | Tehnici și secrete testate | Înveți cum să-ți consolidezi încrederea în sine și să ai un mindset de învingător, îți înțelegi mai bine SuperPuterile și cum să le folosești la potențial maxim, devii un performer carismatic, vizibil și apreciat în doar 6 săptămâni.

Înscrie-te în SILENT PERFORMER, învață cum să devii un Performer Vizibil, Carismatic și Apreciat și obține rezultate remarcabile în carieră sau în business în doar 6 săptămâni!

Ai vreo întrebare? Vezi dacă găsești răspuns aici!

Pot urmări lecțiile mai târziu dacă nu am timp în această perioadă?

Da, ai acces la curs pe viață și te poți loga oricând pentru a le urmări, însă Provocarea From Silent to Visible și partea de mentorat sunt valabile doar 6 săptămâni. Așadar, dacă vrei să treci prin acest proces de transformare și să obții rezultate remarcabile este de dorit să-ți faci timp și să participi live la webinariile săptămânale de pe Zoom.

Care e investiția pe care trebuie să o fac pe lângă banii dați pe acest program?

Niciuna, în acest program de 6 săptămâni înveți tot ce ai nevoie să știi și exersezi comportamente care te vor transforma dintr-un introvertit căruia îi lipsește încrederea în sine într-un profesionist vizibil, auzit, apreciat și autentic.

De asemenea, vei învăța cum să-ți folosești la maximum SuperPuterile de introvertit pentru a avea succes în carieră sau în business, indiferent de domeniul în care activează.

Dacă nu am afacerea mea, pot urma acest program?

Sigur, acest program este potrivit oricărui profesionist care simte că introversiunea lui îl ține pe loc în obținerea de rezultate mult mai bune și dezvoltarea carierei.

Are rost să mă înscriu în acest program dacă nu știu mai nimic despre ce înseamnă să fii introvertit?

Cu siguranță! Simplul fapt că te-ai regăsit în situațiile descrise aici și simți că felul tău de a fi mai tăcut, mai interiorizat, mai retras te ține pe loc în dezvoltarea carierei sau a afacerii tale este un pas super important în procesul de conștientizare a nevoii de schimbare.

Acest program nu presupune competențe tehnice sau talent, ci este menit să-ți ofere contextul potrivit astfel încât tu să-ți exersezi cele mai importante abilități și comportamente necesare unui performer de top.

După ani întregi în care am studiat, am experimentat, am testat și am ajutat mii de cursanți să-și dezvolte abilități cheie în relaționarea cu oamenii și dezvoltarea carierei, am descoperit o serie de tehnici și strategii care funcționează garantat pentru profesioniștii introvertiți ca mine și ca tine.

Iar toată experiența acumulată de-a lungul timpului, am pus-o în programul transformațional SILENT PERFORMER.

Cum voi putea să devin un perfomer vizibil și de succes dacă nu am curajul să ies în față și să spun ceea ce gândesc?

Așa cum îți spuneam, ceea ce vei învăța în acest program nu sunt lucruri teoretice, ci tehnici și strategii testate de noi, care produc rezultate.

Practic, vei avea ocazia să lucrezi tu cu tine, să exersezi comportamente, să înveți noi abilități sau să ți le dezvolți pe cele pe care le ai deja.

Misiunile săptămânale au rolul să te împuternicească să acționezi puțin câte puțin pentru a-ți forma obiceiuri sănătoase, ​​a-ți menține mindsetul corect de creștere pentru introvertiți și a-ți consolida încrederea în sine.

În plus, vei fi ghidat în permanență și vei primi feedback de la mentor.

Pot înscrie în programul SILENT PERFORMER un coleg sau un membru al echipei mele?

Sigur, poți înscrie în program oricâte persoane dorești, însă înscrierea se va face individual pentru fiecare persoană, folosind adrese de e-mail și numere de telefon distincte.

Garanția Rezultatelor asigurată! Ai 14 zile în care poți cere banii înapoi dacă programul SILENT PERFORMER nu e pentru tine.

Odată ce ai intrat în program ai destul de mult timp să-ți dai seama dacă acesta este potrivit pentru tine. În aceste 14 zile de garanție primești 2 webinarii live pe Zoom, 2 misiuni săptămânale, kitul de tool-uri și materiale suport …

plus acces la toate bonusurile (care, în total, valorează cel puțin 5000 lei).

Totuși, dacă ți se pare că acest curs nu e pentru tine, ne poți trimite un email la salut@adrianmurariu.ro în termen de 14 zile de la începerea oficială a cursului și-ți vom înapoia toți banii, fără să fii nevoit să dai vreo explicație. 

Iar tot ce ai învățat până atunci e gratuit! Este atât de simplu!


Garanția Rezultatelor asigurată!

Dacă participi la toate webinariile pe care ți le pun la dispoziție,
Dacă faci toate misiunile săptămânale,
Dacă parcurgi și webinariile bonus,

iar în autoevaluarea de la finalul programului nu vezi nicio îmbunătățire.

ÎȚI DĂM TOȚI BANII ÎNAPOI. 

E atât de simplu. Practic, nu ai niciun fel de risc, nu ai nimic de pierdut dacă alegi să te înscrii în programul Silent Performer. Ne asumăm noi toate riscurile pentru tine.

Așa că nu mai sta pe gânduri și apasă butonul de înscriere!

garantie
netopia banner gradient
Tranzacții securizate cu sprijinul NETOPIA.
  

Doar 1000 lei

Disclaimer: Rezultatele diferă de la persoană la persoană, în funcție de determinarea fiecăreia de a învăța și de experiența fiecăreia în ceea ce privește dezvoltarea personală. Aceasta nu este o schemă de îmbogățire peste noapte, ci un curs de pregătire personală și profesională care are puterea de a schimba viziunea despre evoluția în carieră a cursantului. Multe informații sunt revelatoare, dar ca acestea să funcționeze e nevoie să fie puse în practică. Vei putea obține maximul din acest curs dacă ești deschis la noi perspective, determinat să înveți, pui întrebări și lămurești nedumeririle ce pot apărea și aplici cât mai repede ceea ce înveți.

Contact

Copyright © 2023 Adrian Murariu. Toate drepturile rezervate.